Fietsen in de IJsseldelta

De wind in je haren, de zon op je gezicht. De geur van vers gemaaid gras prikkelt je zintuigen. Je fietst door de uitgestrekte graslanden van de IJsseldelta.

Fiets via de knooppunten langs de uiterwaarden van de IJssel of over de dijk langs het Zwartewater. Rust even uit bij één van de vele terrasjes of rustpunten of ontdek fietsend de geschiedenis van Mastenbroek.

Rustpunten in de IJsseldelta
Tijdens een prachtige fietstocht in de IJsseldelta is het goed om af en toe bij te tanken. Dat kan uiteraard op één van de vele terrasjes of in de cafés. Daarnaast zijn er verschillende rustpunten, waar je even op adem kunt komen en, in geval van hoge nood, een sanitaire stop kunt maken. In veel gevallen kun je er ook een kopje koffie of thee drinken. Voor een overzicht van alle rustpunten in de IJsseldelta, kijk op www.rustpunt.nu.

Maak je eigen fietsroute
Behalve de bestaande routes, kan je ook je eigen routes fietsen. Met de fietsrouteplanner kan je heel simpel je eigen route in elkaar zetten aan de hand van de fietsknooppunten. In de routeplanner is te zien welke bezienswaardigheden, accommodaties of restaurants langs de door jouw geplande route liggen. Zo weet je zeker dat je niks mist.

Fietsen in de IJsseldelta